&

BASIN ODASI

Seminer: "Savunma Sanayii Alanında Yapay Zeka Sistemleri"

24 Ocak 2019

T. C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından, Kurumsal Bilgi Paylaşım Günleri kapsamında "Savunma Sanayii Alanında Yapay Zeka Sistemleri" konulu seminer düzenlendi.

CRYPTTECH Teknoloji Danışmanı Doç. Dr. Berk ÜSTÜNDAĞ'ın konuşmacı olduğu etkinliğe Savunma Sanayii Başkanlığı'nda görevli Daire Başkanları ve yöneticilerin yanı sıra sektördeki firmaların yetkilileri katılım gösterdiler.

CRYPTTECH Kurucu Genel Müdürü Alper Cem YILMAZ'ın açılış konuşması ile başlayan programda, Doç. Dr. Berk ÜSTÜNDAĞ tarafından Yapay Zeka Sistemlerinin Savunma Sanayii'ndeki uygulama alanları konusunda detaylı bilgi aktarıldı.

BUSİBER Kış Kampına CRYPTTECH Desteği

20 Ocak 2019

Siber Güvenlik alanında kendini geliştirmek isteyen gençlerin desteklenmesi amacıyla BÜSİBER (Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Siber Güvenlik Merkezi) tarafından düzenlenen Kış Kampı sponsorları arasında yer aldık.

BUSİBER Kurucusu Dr. Bilgin Metin'in önderliğinde düzenlenen Kış Kampı yoğun bir programla 14-19 Ocak 2019 tarihleri gerçekleştirildi. Kampın son gününde konuşmacı olan CRYPTTECH CTO'su Tarık Kobalas, siber güvenlik alanındaki tecrübelerini paylaşarak gençlerin yoluna ışık tutacak önerilerde bulundu. Siber Güvenlik sektörüne tam donanımlı ve iyi yetişmiş insan gücünün kazandırılması amacıyla düzenlenen BUSİBER Kış Kampı, katılımcı öğrencilerin sertifika töreni ile son buldu.

CRYPTTECH Deloitte Technology Fast50 Listesinde

18 Ocak 2019

CRYPTTECH 2018'de Türkiye'nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketinden biri olarak Deloitte Technology Fast50 ödülünü aldı.

Deloitte Türkiye Ortağı ve TMT Endüstrisi Lideri Metin Aslantaş, yaptığı açılış konuşmasında teknolojinin bugün insanları getirdiği noktada sadece makinelerin, kullanılan araçların dijital olmasının yeterli olmadığını, kişilerin ihtiyaç duyduğu asıl şeyin zihinlerde yaşanacak bir dijital dönüşüm olduğunu söyledi. Aslantaş, sıralamaya giren şirketlerin de yaptıkları iş kadar, iş yapış biçimleri ve zihniyetleriyle Türkiye’de dijital ekosistemin gelişmesinde lider bir rol üstlendiklerini sözlerine ekledi.

Deloitte Türkiye tarafından düzenlenen törende CRYPTTECH Kurucu Genel Müdürü Alper Cem Yılmaz'a plaketi takdim edildi.

Global Cyber Security Summit Ankara'da düzenlendi

07 Kasım 2018

Siber Güvenlik alanında çok sayıda yerli ve yabancı profesyonelin bir araya geldiği Locard Global Cyber Security Summit, 06 Kasım 2018 tarihinde Bilgi Teknolojileri Kurumu’nun ev sahipliğinde, Ankara’da gerçekleştirildi.

Etkinlikte günümüzün her anında yaşanan siber-konvansiyonel savaş durumu ve kaotik hale gelen tehditlere karşı, siber bağışıklık sistemimizi güçlendirecek yeni formüllerin değerlendirilerek kronikleşmiş problemlerin nasıl çözüleceğine dair yanıtlar arandı. CRYPTTECH'in sponsorları arasında yer aldığı zirvede, Türkiye’nin yakın gelecekte karşılaşabileceği siber güvenlik riskleri masaya yatırılarak, konunun uzmanları tarafından önleyici tedbirler ve etkin karşı hamleler hakkında çözüm yolları ortaya konuldu.

Siber Güvenlik uzmanlarımız tarafından, katılımcılara global rekabet düzeyi yüksek siber güvenlik ürün ve çözümlerimiz, ülkemizin, kurum ve kuruluşların siber savunmasına yönelik yürüttüğümüz projelerimizin yanı sıra siber tehditlere ve kişisel verilerin korunmasına dair önemli bilgiler aktarıldı.

UNITMON 1.90.1 Kararlı Versiyonu Yayımlandı

30 Ekim 2018

UNITMON 1.90.1 kararlı versiyonu yayımlanmıştır. Bu sürümde temel olarak Sanallaştırma İzleme, Zafiyet Tarama Araçları Entegrasyon, Olay Yönetimi konularına odaklandık. Kullanım kolaylığı ve siber istihbarat bulut servisinde iyileştirmeler yaptık. Değişiklik notları için lütfen bağlantıyı tıklayınız. https://bit.ly/2yFcPIa

Pixel Kurumsal Çözümler Günü Kayseri'de düzenlendi

12 Ekim 2018

Pixel Bilgi İletişim tarafından düzenlenen "Kurumsal Çözümler Günü" bilgi güvenliği ve bilişim firmalarının CTO, CIO'ları, bilgi işlem sorumluları ve kamu kurumlarının üst düzey yöneticilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Teknik Çözümler Müdürümüz Burhan Ünal CANMAYA'nın "Yeni Nesil SIEM Çözümü" konulu sunumu ile katılım sağladığı "Kurumsal Çözümler Günü" 11 Ekim 2018 tarihinde Kayseri'de düzenlendi.

CRYPTTECH'in sponsorları arasında yer aldığı etkinlikte bilgi güvenliği ve siber güvenlik çözümlerine yönelik yerli ve global ürünler, KVKK sürecinde kişisel verilerin korunmasınd kişi ve kurumların yükümlülükleri, siber güvenlikte tehdit ve olay yönetimi konularında katılımcılara bilgiler aktarıldı.

CRYPTTECH Siber Güvenlik ve KVKK İçin Yerli Milli Çözümler Zirvesi'nde

10 Ekim 2018

CRYPTTECH'in sponsorları arasında yer aldığı, Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi ve BUSIBER topluluğu işbirliğiyle düzenlenen "Boğaziçi Siber Güvenlik ve KVKK için Yerli Çözümler Zirvesi” 09 Ekim 2018 Salı günü Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Zirve, Boğaziçi Üniversitesi yöneticilerilerinin yanı sıra Savunma Sanayi Başkanlığı Siber Güvenlik Kümelenmesi Genel Koordinatörü Cenk Özen, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Galip Zerey, BUSIBER Kurucusu Bilgin Metin'in açılış konuşmaları ile başladı.

Açılış konuşmalarının ardından, CRYPTTECH CTO’su Tarık Kobalas ve İş Geliştirme Direktörü / Hukuk Danışmanı Ömer Özer, “Kaybolan Verilerimiz ve Dijital İkizimiz” konulu sunumlarını gerçekleştirdiler. Dijital dönüşüm sürecinde kişisel verilerin önemi, kişi ve kurumlar açısından veri güvenliğine yönelik alınması gereken önlemler ve siber güvenlikte yerli yazılım çözümleri konularına değinilen sunum katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Etkinlikte ayrıca, KVKK Uyumu İçin Bilgi Güvenliği Süreçleri, Yerli Siber Güvenlik Ürünlerinin Uluslararası Pazarlara Açılması, Yeni Nesil Siber Operasyon Merkezi, Blok Zincir Teknolojisi, Yerlilik Millilik ve Basın Yönünden Siber Güvenlik gibi farklı konular uzmanlar tarafından ele alındı.

İlgili alanda konusunda uzman çözüm ortaklığı konusunda işbirliğine açığız.

&

CRYPTTECH

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Teknoloji Geliştirme Bölgesi B2 Blok, Zemin Kat No: 207 34220 Esenler / İSTANBUL

+90 212 217 7017 info@crypttech.com