&

BASIN ODASI

CRYPTTECH IDEF'19 FUARINDA

29 Mart 2019

CRYPTTECH IDEF'19 Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'na katılıyor. IDEF 2019, 14’üncü Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Milli Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı yönetim ve sorumluluğunda, 30 Nisan-3 Mayıs 2019 tarihleri arasında TÜYAP İstanbul'da düzenlenecek.

Millî Savunma Bakanlığının ev sahipliğinde, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfının yönetim ve sorumluluğunda 1993 yılından itibaren iki yılda düzenlenen IDEF’te savunma, güvenlik, denizcilik, havacılık ve uzay sanayii alanlarında üretilen en modern araç, malzeme ve sistemler sergileniyor.

Fuar kapsamında Savunma Sanayii'ndeki teknolojik gelişmeler ulusal ve uluslararası heyetler, firmalar, üst düzey ziyaretçiler tarafından takip edilebilmektedir. Dünyanın en önemli uluslararası savunma sanayii iş birliği ve tanıtım platformlarından biri olan IDEF'19 dünyanın dört bir yanından gelecek heyetler ve firmalar için bir buluşma noktası olacak.

Savunma sanayiinde uluslararası iş birliğinin geliştirilmesine zemin hazırlayan IDEF 2019 sektörde faaliyet gösteren firmaları bir araya getirecek, yüksek teknolojiye sahip savunma sanayii ürünlerinin yurt içinde ve yurt dışında tanıtılması ve ihtiyaç makamlarına sunulması noktasında işbirliğinin gelişmesine katkıda bulunacaktır.

IDEF'19 ziyaret koşulları ve ziyaretçi ön talep formu için lütfen bağlantıyı tıklayınız. http://idef.com.tr/on-talep-formlari

Ziyaretçi koşullarına uyan konuklarımıza özel davetiye için lütfen; info@crypttech.com adresimize talebinizi iletiniz.

UNITMON v1.91.0 Yayımlandı

06 Mart 2019

UNITMON v1.91.0 Yayımlandı! UNITMON'u sizin için daha da iyi bir deneyim haline getirebilmek adına, temel olarak kullanım kolaylığı, rapor planlama, ağ izleme, syslog ve self-audit konularına odaklandık.

En son eklenen özelliklerin açıklamaları, güncellemeleri ve üzerinde çalıştığımız hata düzeltmelerinin bir listesi için lütfen bağlantıyı tıklayınız. https://bit.ly/2NGhpML

ana gösterge

Seminer: "Savunma Sanayii Alanında Yapay Zeka Sistemleri"

24 Ocak 2019

T. C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından, Kurumsal Bilgi Paylaşım Günleri kapsamında "Savunma Sanayii Alanında Yapay Zeka Sistemleri" konulu seminer düzenlendi.

CRYPTTECH Teknoloji Danışmanı Doç. Dr. Berk ÜSTÜNDAĞ'ın konuşmacı olduğu etkinliğe Savunma Sanayii Başkanlığı'nda görevli Daire Başkanları ve yöneticilerin yanı sıra sektördeki firmaların yetkilileri katılım gösterdiler.

CRYPTTECH Kurucu Genel Müdürü Alper Cem YILMAZ'ın açılış konuşması ile başlayan programda, Doç. Dr. Berk ÜSTÜNDAĞ tarafından Yapay Zeka Sistemlerinin Savunma Sanayii'ndeki uygulama alanları konusunda detaylı bilgi aktarıldı.

BUSİBER Kış Kampına CRYPTTECH Desteği

20 Ocak 2019

Siber Güvenlik alanında kendini geliştirmek isteyen gençlerin desteklenmesi amacıyla BÜSİBER (Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Siber Güvenlik Merkezi) tarafından düzenlenen Kış Kampı sponsorları arasında yer aldık.

BUSİBER Kurucusu Dr. Bilgin Metin'in önderliğinde düzenlenen Kış Kampı yoğun bir programla 14-19 Ocak 2019 tarihleri gerçekleştirildi. Kampın son gününde konuşmacı olan CRYPTTECH CTO'su Tarık Kobalas, siber güvenlik alanındaki tecrübelerini paylaşarak gençlerin yoluna ışık tutacak önerilerde bulundu. Siber Güvenlik sektörüne tam donanımlı ve iyi yetişmiş insan gücünün kazandırılması amacıyla düzenlenen BUSİBER Kış Kampı, katılımcı öğrencilerin sertifika töreni ile son buldu.

CRYPTTECH Deloitte Technology Fast50 Listesinde

18 Ocak 2019

CRYPTTECH 2018'de Türkiye'nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketinden biri olarak Deloitte Technology Fast50 ödülünü aldı.

Deloitte Türkiye Ortağı ve TMT Endüstrisi Lideri Metin Aslantaş, yaptığı açılış konuşmasında teknolojinin bugün insanları getirdiği noktada sadece makinelerin, kullanılan araçların dijital olmasının yeterli olmadığını, kişilerin ihtiyaç duyduğu asıl şeyin zihinlerde yaşanacak bir dijital dönüşüm olduğunu söyledi. Aslantaş, sıralamaya giren şirketlerin de yaptıkları iş kadar, iş yapış biçimleri ve zihniyetleriyle Türkiye’de dijital ekosistemin gelişmesinde lider bir rol üstlendiklerini sözlerine ekledi.

Deloitte Türkiye tarafından düzenlenen törende CRYPTTECH Kurucu Genel Müdürü Alper Cem Yılmaz'a plaketi takdim edildi.

İlgili alanda konusunda uzman çözüm ortaklığı konusunda işbirliğine açığız.

&

CRYPTTECH

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Teknoloji Geliştirme Bölgesi B2 Blok, Zemin Kat No: 207 34220 Esenler / İSTANBUL

+90 212 217 7017 info@crypttech.com