&

BASIN ODASI

12. Yılımızı İş Ortaklarımızla Birlikte Kutladık

16 Mart 2018

Siber Güvenlikte 12’inci yılımızı iş ortaklarımız ile birlikte kutlamak ve 2017 Başarı Ödüllerini sunmak üzere Cyber-Pi Partney Day’18 özel programımızı düzenledik.

Cyber-Pi Partner Day'18 özel programında, bilişim ve siber güvenlik sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan iş ortaklarımızın CEO'ları, teknoloji direktörleri, yazılım mühendisleri, satış ve pazarlama yöneticileri ile İstanbul Point Hotel'de bir araya geldik.

CRYPTTECH Genel Müdür Yardımcısı Yüksel Yamak'ın açılış konuşması ile başlayan program, CTO Tarık Kobalas’ın “N Milyon Satır Kod” konulu sunumu ile devam etti.

Programda, Güvenlik Çözümleri Müdürü Ünal Canmaya “İşi Uzmanına Bırakın!” ve İş Geliştirme Direktörü/Hukuk Danışmanı Ömer Özer “Siber Olaylar Günlüğü” konularında konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Teknik Destek Müdürü Ekrem Musaoğlu’nun “Hep Destek Tam Destek” başlıklı sunumunun ardından 2017 Başarı Ödülleri iş ortaklarına takdim edildi. 14 ayrı kategoride verilen özel ödüllerin yanı sıra, 12 yıl 12 hediye sürpriz hediye çekilişi düzenlendi. Yazılan özel program ile ekrana katılımcıların isimleri yansıtılarak  çekiliş başlatıldı. Heyecanlı dakikalara sahne olan çekiliş sonunda, sürpriz hediye kazanan 12 davetliye hediyeleri sunuldu.

Dopdolu bir içerikle katılımcıların keyifli saatler geçirdiği Cyber-Pi Partner Day’18 özel programımız öğle yemeği ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

CRYPTTECH Ürünlerine Yerli Malı Belgesi

03 Mart 2018

Tamamı Türk mühendislerimiz tarafından geliştirilen % 100 yerli yazılım ürünlerimize, İstanbul Sanayi Odası'ndan Yerli Malı Belgesi aldık.

CRYPTTECH'in dört temel ürünü CRYPTOSIM, UNITMON, CRYPTOSPOT ve CRYPTOLOG için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın 13/04/2014 tarih ve 29118 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Yerli Malı Tebliği (SGM/2014/35')'ine istinaden ve TOBB tarafından Yerli Malı belgesi düzenlendi.

CRYPTTECH'in dinamik mühendis takımı, gittikçe karmaşıklaşan ve zorlaşan siber güvenlik dünyasında uzmanların işlerini kolaylaştıracak, hızlandıracak ve otomatize edecek yeni teknolojiler geliştirmeye ve ülkemizin siber savunmasına katkıda bulunmaya devam etmektedir.

CyberMag'in Teknoloji Direktörümüz Tarık Kobalas ile Söyleşisi

21 Ocak 2018

Teknoloji Direktörümüz Tarık Kobalas'ın CyberMag Siber Güvenlik dergisinin sorularını yanıtladığı keyifli söyleşi için: http://bit.ly/2mYPnA2

3. Uluslararası Siber Savaş ve Güvenlik Konferansı'na Sponsor Olduk

30 Kasım 2017

Savunma Sanayii Müsteşarlığı'nın (SSM) himayesinde, Defence Turkey Dergisi tarafından organize edilen 3. Uluslar arası Siber Savaş ve Güvenlik Konferansı (3rd International Cyber Warfare and Security Conference) 27-28 Kasım tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirildi.

Konferans, Bilgi Teknolojileri Kurumu Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet Kılıç, Savunma Sanayii Müsteşar Yardımcısı Mustafa Şeker ve NATO Altyapı Hizmetleri Direktörü Dr. Gregory B. Edwards’ın yaptıkları açılış konuşmaları ile başladı. Konferans kapsamında; Ulusların Siber Güvenlik ve Savunma Politikaları, Siber Güvenlik Kümelenmeleri: Siber Güvenlik Ekosistemini Güçlendirecek İş Birlikleri, Siber Güvenlikte Yükselen Teknolojiler, Siber Güvenlikte, Devlet, Akademi ve Sanayi İş Birliği ve Siber Güvenlik Ekosisteminin Yeni Bir Türk Siber Güvenlik Kümelenmesi ile Güçlendirilmesi konularında paneller düzenlendi.

Etkinlikte siber güvenlik alanında ihtiyaç duyulan insan kaynağının yetiştirilmesine yönelik olarak, Savunma Sanayii Müsteşar Yardımcısı Mustafa Şeker, İTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alper Ünal, ODTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet T. Zeyrek ve ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Rektörü Prof. Dr. Nazife Baykal'ın imzaladığı, SSM, ODTÜ, ve İTÜ arasında, İyi Niyet Anlaşması yapıldı. İmza töreninin ardından Savunma Sanayii Müsteşar Yardımcısı Mustafa Şeker siber güvenlik alanında bir kümelenmenin kurulumu konusunda çalışmalara başladıklarını duyurdu.

CRYPTTECH'in sponsorları arasında yer aldığı etkinlikte, ulusal ve uluslar arası katılımcılara, Siber Güvenlik uzmanlarımız tarafından; SIEM, Log Yönetimi, HotSpot, DLP, Siber İstihbarat ve Güvenlik İzleme ürünleri, Zafiyet Analizi hizmetleri vb. konularında bilgi aktarıldı.

CRYPTTECH 2. Kamu Bilişim Zirvesi'ne Katıldı

19 Kasım 2017

CRYPTTECH'in sponsorları arasında yer aldığı, Kamu Bilişimcileri Derneğinin düzenlediği Kamu Bilişim Zirvesi, "Potansiyelini Bilişimle Keşfet" temasıyla 16-19 Kasım 2017 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirildi.

Zirvenin açılış konuşmaları, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka, Haberleşme Genel Müdürü Ensar Kılıç, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık ve Kamu Bilişimcileri Derneği Başkanı Doç. Dr. İzzet Gökhan Özbilgin tarafından yapıldı. Sektörün önemli isimlerinin oturumlarda moderatör ve konuşmacı olarak katıldığı etkinliğe kamu bilişim yöneticileri ve bilişim sektörü temsilcilerinden oluşan yaklaşık 700 kişi katıldı.

Açılış konuşmaları, oturumlar, video gösterimleri, takım çalışmaları ve 50y’e yakın kamu bilişim projesi poster sunumu yapılan zirvede “Kamuda Dijital Dönüşüm” anketi ile ülkemizin kamu bilişim yöneticilerinin görüşleri toplandı.

CRYPTTECH, etkinlik sponsorları arasında yer alarak, Siber Güvenlik alanındaki yerli yazılım ürünlerini, teknoloji ve hizmetlerini, kamu sektörüne yönelik olarak gerçekleştirdiği büyük projelere dair deneyimlerini, kurumların altyapılarını ve hassas verilerini korumak için alması gereken önlemleri katılımcılarla paylaştı.

Ulusal Bilgi Güvenliği Zirvesi Mersin'de Düzenlendi

03 Kasım 2017

Teknoloji Direktörümüz Tarık KOBALAS, Çukurova Kalkınma Ajansı ve Mersin Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile düzenlenen "Ulusal Bilgi Güvenliği Zirvesi'nde "Siber Güvenlikte Milli Uygulamalar" konusundaki oturuma panelist olarak katıldı.

Açılış konuşması yapan Mersin Valisi Ali İhsan Su, internetin yaygınlaştığı çağda kişisel ve kurumsal bilgiler ile devlet bilgilerinin güvenliğinin daha da önemli hale geldiğini belirterek, "Bugün çağımıza 'bilgi, bilişim çağı' diyoruz. Yani bilgi ve iletişim. Dünya büyük bir köy olmuş. Her yer internet ağıyla birbirine bağlanmış. Bunun dışında kalma imkanınız var mı? Asla yok. Ya dünyadan koparacaksınız kendinizi, tamamen dışlayacaksınız ya da bununla beraber yaşayacaksınız. O zaman bu iletişim, internet çağında, herkesin direkt internetle iletişim kurduğu çağda hem kendi bilgilerinizin hem kurum hem de devletin bilgilerinin güvenliği ortaya çıkıyor. Bu güvenliği sağlamak çok önemli. Şu anda ülkemizde hemen hemen her kurum dijital sistemde yazışmalarını yapıyor. Bilgilerini saklıyor. O zaman ortaya bunların güvenliği konusu çıkıyor." dedi.

Dünyadaki en önemli gücün bilgi olduğunu belirten Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise, ülke olarak yazılım ve siber güvenlik sektöründe çalışacak yetenekli gençlere ihtiyaç olduğunu söyledi.

02 Kasım tarihinde düzenlenen zirvede, sektörün önemli kuruluşlarından üst düzey yöneticiler ve akademisyenlerin katılımıyla Kamuda Bilişim ve 15 Temmuz Sonrası Bilgi Güvenliği Politikası, Türkiye'de Siber Güvenlik Farkındalığı ve Siber Güvenlikte Milli Uygulama örnekleri konularında oturumlar gerçekleştirildi.

Etkinlikte, Teknoloji Direktörümüz Tarık KOBALAS, milli yazılım örnekleri, siber güvenlik / bilgi güvenliği ürün ve çözümleri, ulusal siber güvenlik yatırımlarındaki gelişmeler konusunda bilgi aktararak, katılımcıların sorularını yanıtladı.

İlgili alanda konusunda uzman çözüm ortaklığı konusunda işbirliğine açığız.

&

CRYPTTECH

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Teknoloji Geliştirme Bölgesi B2 Blok, Zemin Kat No: 207 34220 Esenler / İSTANBUL

+90 212 217 7017 info@crypttech.com